Loading...

UKRATKO O NAMA

Tvrtka Ideja uz 30 godina tradicije u prodaji zavjesa, podnih obloga, tepiha sa starom adresom u ul Nikole Tesle 10, godine 2010 selimo u ulicu Partizanska 13. sa još većim prostorom i još većom ponudom prodaje, šivanja i održavanja zavjesa, podnih obloga i ostalog asortimana ovisno o željama i zamislima naših kupaca. Uz neprekidno usavršavanje naših djelatnika, pokušavamo se prilagoditi svakom klijentu pojedinačno. Kao familijarna tvrtka danas broji 9 stalno zaposlenih visoko kvalificiranih djelatnika. Tvrtka Ideja u skladu sa današnjim standardima posebnu pažnju posvećuje nabavi artikala dobre i pouzdane kvalitete.

Naš cilj i zadatak je zajednički ostvariti vaše ideje u uređenju vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Ponosni smo na uređenje brojnih obiteljskih kuća, kuća za odmor, stanova, hotela, ureda, poslovnih zgrada, restorana i barova, a neke od naših mnogobrojnih projekata možete pronaći među našim projektima.

Želja nam je da nas pozovete da uljepšamo Vaš stambeni/poslovni prostor proizvodima iz našeg asortimana. Temeljem stečenih iskustava u dosadašnjem radu došli smo do spoznaja da se najbolja suradnja ostvaruje Vašim pozivom na izmjeru u Vaš prostor ili dolaskom u našu trgovinu gdje Vam je dostupno oko stotine različitih uzoraka dekora, zavjesa i ostalog asortimana.

Želimo vam pružiti najbolja dizajnerska i funkcionalna rješenja u skladu s vašim željama i mogućnostima, ali i tehničkim karakteristikama prostora. Kod opremanja objekata prilagođavamo se unaprijed naglašenim preduvjetima kao što su posebni atesti negorivosti, visoka kvaliteta izrade tj. šivanja materijala, kvalitetna montaža te poštivanje dogovorenih rokova.

Odaberite najbolje za vas i vaš prostor.

Ideja Dekori gdje vaše Ideje postaju stvarnost!